Конобар и Помошничка во кујна

Loading...

ГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“, со локација во Дебар Маало, во моментов има потреба од вработување на персонал на позиција Конобар и Помошничка во кујна.
Повеќе на следниов ЛИНКГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“, со локација во Дебар Маало, во моментов има потреба од вработување на персонал на п

loading...