Лепотице си плачела?

Loading...

Лепотице си плачела?- Лепотице си плачела?
– Од кај знаеш?
– Мокри ти се мустаќите.
На следниот линк погледнете го најчитаниот виц за оваа недела: Зошто плачеш невесто?- Лепотице си плачела?
– Од кај знаеш?
– Мокри ти се мустаќит

loading...
Loading...