Луда журка! Еве што прават студентите во Америка!

Loading...

На друштвените мрежи се прошири снимка од студенти, кои имаат орален секс на Универзитет во Индијана.Факултетот поради спорната снимка, покренал истрага и го суспендирал братството „Алфа Тау Омега“, организаторите на журката.
На снимката се гледа како еден од студентите ѝ дава орален секс на девојка пред бројната публика.
Погледнете го видеото:
Факултетот поради спорната снимка, покренал истрага и го суспендирал братството „Алфа Тау Омега“, организаторите на журката.
На

loading...
Loading...