Мајката ја советува ќерката: Со својот сопруг не смееш да…

Loading...

Мајката ја советува ќерката:- И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!?- Да, само не ми е јасно зошто само со него?- И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!?- Да, само не ми е јасно зошто само со него?

loading...
Loading...