Македонец објаснува дека има глушец во хотелската соба

Loading...

Не можеше поубаво да му објасни… :)Македонец објаснува дека има глушец во хотелската соба…
„ Халооо, рецепцион… – Јес.
– Ду ју ноу Том енд Џери…? – Јес.
– Епаааа Џери ин рум…Македонец објаснува дека има глушец во хотелската соба…
„ Халооо, рецепцион… – Јес.
– Ду ју ноу Том енд Џери…? – Јес.

loading...
Loading...