Мажот се враќа дома мртов пијан -Одеднаш се слуша Бууум…

Loading...

Мажот се враќа дома мртов пијан.Мажот се враќа дома мртов пијан. Одеднаш се слуша БуууМ
Жената го прашува:
Што беше тоа?
-Падна капутот.
-Па како капутот толку се слуша?!
-Па јас бев во него.Мажот се враќа дома мртов пијан. Одеднаш се слуша БуууМ
Жената го прашува:
Што беше тоа?
-Падна капутот.
-Па како к

loading...
Loading...