На оглас за1500 банкари пријавени 2 милиони луѓе

Loading...

Најголемата Индиска банка во државна сопственост деновиве се нашла на големи маки биделји за огласот за отворени 1500 слободни работни места за шалтерски работници се пријавиле дури 2 милиони луѓе. Според пишувањето на Hindustan Times, условите за индиски прилики се исклучително поволни, се нуди плата околу 1000 евра плус додатот ка станарина во елитниот дел на Бомбај.
Прочитајте повеќе на следниот линк. Најголемата Индиска банка во државна сопственост деновиве се нашла на големи маки биделји за огласот за отворени

loading...