НАСИЛНО: Татко „пеплосал“ дилер кој ѝ продавал дрога на неговата ќерка!

Социјалните мрежи во САД, ги преплави видео снимката на која се гледа како еден лут татко тепа дилер кој ѝ продавал дрога на неговата ќерка.На снимката се гледа како таткото го влече и удира дилерот, пропратен од пцовките на мајката, која најверојатно ја снимила случката.
Голем број од корисниците на социјалните мрежи го поддржаа таткото, додека некои истакнаа дека истото го заслужува и ќерката.

Погледнете како се одвиваше сето тоа:
На снимката се гледа како таткото го влече и удира дилерот, пропратен од пцовките на мајката, која најверојатно ја снимила случката.
Голем

Пронајдете не на следниве мрежи: