Нејзината секси снимка ги собори порно-сајтовите! Стриптизот предизвика општо лудило!

Loading...

Примерната британска манекенка Дејзи Лав, предизвика вистинско лудило на порно-сајтовите, каде што се појави нејзиното провокативно видео.Убавата манекенка, на снимката изведува стриптиз, а се се одвива на сликање за списание. Снимката е стара шест години, а дури сега протекла на бројни порно-сајтови.
Таа и нејзиниот менаџер сакаат да покренат акција да се симнат видеата од сајтовите, бидејќи го рушат нејзиниот углед.
Погледнете го видеото:
Убавата манекенка, на снимката изведува стриптиз, а се се одвива на сликање за списание. Снимката е стара шест години, а дури сега протекла на број

loading...
Loading...