Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава…

Loading...

Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава…Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава од некоја од соседните куќи и додека бикот и кравата го правеле тоа, девојката и дечкото, сопственик на кравата, седеле на ограда и ги гледале. После 2 минути гледање се свртел дечкото накај девојката и ја прашал: 
– Кога ги гледам вака говедава, просто ми се прави и на мене истото. Што викаш, а? Девојката рамнодушно: – Како сакаш, твоја е кравата. Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава од некоја од соседните куќи и додека бикот и кравата го правеле тоа, девојката и дечкото,

loading...
Loading...