Несолена шега: Сакале да се пошегуваат со баба им, а таа за малку не се шлогирала!

Loading...

На децата сешто им паѓа на памет, но од тоа возрасните понекогаш можат многу да се загрижат.Не се вели за џабе „безгрижно детство“. Овие деца се доказ дека кога си мал се е дозволено и дека нешто вакво може само на дете да му текне…
Овие деца, сакале да ја исплашат баба им, и им паднало нешто неверојатно на памет. Шегата им успеала!
Ја чекале баба им да се врати од пазар, и пред да стигне се извалкале целите во кал и истрчале пред неа. Жената за малу не го испуштила цвеќето кое го држела во раце и видно се исплашила…

 
Таа видно се исплашила, кога пред неа се појавиле црни деца, но за кратко ја сфатила шегата и слатко се изнасмеала…
Не се вели за џабе „безгрижно детство“. Овие деца се доказ дека кога си мал се е дозволено и дека нешто вакво може само на дете да му т

loading...
Loading...