Никола Димески: За туристите во државава кои сакале да се запознаат со македонската историја, но и за оние „нашите“ кои очигледно ја заборавиле

Loading...

Никола Димески – Претседателoт на ОК ВМРО ДПМНЕ – Прилеп, на Фејсбук сподели видео – мал дел од нашата мачна историја.„Еве еден мал дел од нашата мачна историја… за туристите во државава кои сакале да се запознаат со македонската историја, но и за оние „нашите“ кои очигледно ја заборавиле. 
Нека запомнат, македонскиот народ е мудар, нема да дозволи повторно да нè делат и бркаат од нашите огништа.“- напиша Димески.
 

Еве еден мал дел од нашата мачна историја… за туристите во државава кои сакале да се запознаат со македонската историја, но и за оние „нашите“ кои очигледно ја заборавиле. Нека запомнат, македонскиот народ е мудар, нема да дозволи повторно да нè делат и бркаат од нашите огништа. #Македонија #Macedonia
Posted by Никола Димески Претседател на ОК ВМРО ДПМНЕ – Прилеп on Monday, February 22, 2016

„Еве еден мал дел од нашата мачна историја… за туристите во државава кои сакале да се запознаат со македонската историја, но и за оние &bdq

loading...
Loading...