Одговорен за Информатичка технологија, организирање пописи и следење на залихи

Loading...

Доколку сте заинтересирани за слободната работна позиција и  Вашите компетенции и квалификации одговараат на истата испратете CV (кратка биографија) и мотивациско писмо на македонски и англиски јазик .
Прочитајте повеќе на следниов ЛИНК .Доколку сте заинтересирани за слободната работна позиција и  Вашите компетенции и квалификации одговараат на иста

loading...