ОК МРО-ДПМНЕ Прилеп: Неодговорноста и деструктивноста се веќе препознатливи за СДСМ: Повторно ја изневери довербата на прилепчани

Loading...

Денес, како многу пати предходно советниците во Советот на Општина Прилеп од редовите на СДСМ не ги одработија своите дневници. Напуштањето на седниците на Советот им стана пракса во нивнотот однесување. Неодговорноста и деструктивноста се веќе препознатливи за СДСМ и како многу пати до сега, повторно ја изневери довербата на прилепчани. 
Дeструктивноста на СДСМ против граѓаните и развојот на нашиот град денес го достигна дното на однесување на една опозиција. Денес СДСМ го покажа вистинското лице. Денес СДСМ блокира одлуки за отоворање на фабрикa и нови работни места во нашиот град. СДСМ блокира одлуки за легализација на објекти на наши сограѓани.
Денес СДСМ е онаа вистинската СДСМ која граѓаните ја препознаваат.
Почитувани сограѓани,
ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи деструкцијата на СДСМ да го запре развојот на нашиот град и реализацијата на сите проекти што значат поквалитетен живот во Прилеп. ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи опструкциите кои ги прави СДСМ да влијаат на исполнувањето на нашите ветувања дадени во програма.
Одговорот од граѓаните СДСМ го добива на избори. На 5-ти јуни граѓаните громогласно ќе ја казнат ваквата деструктивна политика на СДСМ против државата и против Прилеп.
  
Дeструктивноста на СДСМ против граѓаните и развојот на нашиот град денес го достигна дното на однесување на една опозиција. Ден

loading...
Loading...