ОК ВМРО- ДПМНЕ Прилеп: Почитувани социјалдемократи уште една Ваша прес- конференција без никаква цел, без никаква поента!

Loading...

ОК ВМРО- ДПМНЕ ПрилепПочитувани социјалдемократи,
Уште една Ваша прес-конференција без никаква цел, без никаква поента! Партијата која никогаш ништо нема направено за Прилеп држи пресови за проекти. граѓаните сакаат да слушнат што вие им нудите, а многу добро знаат дека со ВМРО-ДПМНЕ се на сигурно, тоа што се ветува се исполнува. Ние на секои изборни, како локални, така и парламентарни излегуваме со конкретна програма и отчет за сработеното. И градоначалникот Марјан Ристески како Градоначалник и кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ излегува со отчет за Сработеното и програма пишувана заедно со граѓаните на Прилеп. Дел од таа програма на градоначалникот Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ се: сите реконструирани училишта, новите монтажни училишта во населените места, урените парковски површини во градот, новата канализациона мрежа, новата водоводна мрежа, големиот број локални патишта, плоштадите во градот, големиот број игралишта и многу други.
Односно, за да ги наброиме сите реализирани проекти во Прилеп сигурно еден ден ќе ни биде малку. Почитувани социјалдемократи, на Вашата безидејност и нема крај. Како и се друго претходно така и овие проекти ќе бидат реализирани. Градоначалникот Марјан Ристески и локалната власт ќе ги изградат и овие мовчиња, а се надеваме дека овој пат ќе соберите малку храброст и доблест, па како советници во Советот ќе присуствувате на отпочнувањето на нивната градба. Оти и ВИЕ како избрани функционери од граѓаните на Прилеп ја имате таа обврска… Социјалдемократи, точно заради ваквиот ваш однос прилепчани не ви даваат доверба. И точно заради ваквиот однос за 3 месеци ќе доживеете уште еден пораз.Почитувани социјалдемократи,
Уште една Ваша прес-конференција без никаква цел, без никаква поента! Партијата која никогаш ништо нема н

loading...
Loading...