Оператор за квалитет

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Оператор за квалитет (Quality Operator) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Квалитет во фабриката за автокатализатори во Скопје.
Успешниот кандидат на оваа позиција ќе ги има следните задолженија:
Повеќе на следниот ЛИНК.Џонсон Мети има потреба од Оператор за квалитет (Quality Operator) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Квалитет во

loading...