Отворени работни позиции Neptun

Loading...

Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје, реномирано во областа на трговија со електрични апарати за домаќинство, објавува огласи за следните работни места:
Регионален Менаџер на малопродажба
Повеќе на следниов ЛИНК
Продукт менаџер
Повеќе на следниов ЛИНК
Комерцијалист
Повеќе на следниов ЛИНК
 
 
 Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје, реномирано во областа на трговија со електрични апарати за домаќин

loading...