Оваа реклама за долен веш е повлечена: Погледнете зошто

Loading...

Линијата за долен веш „Bras N Thing“ мораше да ја повлече својата реклама откако е означена како видео со експлицитна содржина.Во видеото што се вртеше во продавниците на оваа марка се појавува австралиската манекенка Симон Холтцнагел. Позите во кои таа позира од страна на оние на кои им пречи видеото се окарактеризирани како сексуални, а видеото е опишано како аматерски порно филм.
Заради големиот број на жалби од страна на граѓаните, рекламата е повлечена и веќе не се објавува.
Во нивните продавници доаѓаат сите, семејства со деца, и млади и стари. Екраните се толку големи што не е можно да се избегнее рекламата. Се чувствувате непријатно кога поминувате покрај екранот, се пожалиле неколку незадоволни граѓани.
Погледнете го видеото на следната страница:

 
Во видеото што се вртеше во продавниците на оваа марка се појавува австралиската манекенка Симон Холтцнагел. Позите во кои таа позира од страна на

loading...