ПЛАТА 20 000 ДЕНАРИ-ВРАБОТУВАЊЕ ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА

Loading...

Вработување во Mинистерството за култура.ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 108/2013
за вработување на 1 државни службеници во Министерство за култура за следните работни места:
1. Помлад соработник за евиденција на самостојни уметници и млади талентирани кадри од областа на ликовната уметност     (1)извршител(и);
               
– Висока стручна спрема (VII/1) или најмалку 180 ЕКТС – Филозофски, Факултет за ликовна уметност или Факултет за јавна администрација
– без работно искуство
– познавање на странски јазик
-работа со компјутер (word и excel)
-креативност, самостојност во извршување на работните задачи, посветеност на работата
-Неделното работно време е од понеделник до петок, 8 работни часа (08:30 – 16:30), основна плата 20,170.00 денари
Повеќе на следниот ЛИНК
 ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 108/2013
за вработување на 1 државни службеници во Минис

loading...
Loading...