Почувствувајте го шмекот на Париз во вашиот дом: Направете си француски кроасани

Мирисот на путер потсетува на сончево утро и прошетка по некоја од уличките на Париз. Донесете го шмекот на Париз во вашиот дом. Во прилог ќе ви објасниме како!Постапката за подготвување можеби ќе ви изгледа сложена, ама верувајте, и тоа како се испплати маката. Рецептот ќе го најдете на najadise.mkПостапката за подготвување можеби ќе ви изгледа сложена, ама верувајте, и тоа како се испплати маката. Рецептот ќе го најдете на

Пронајдете не на следниве мрежи: