Погледнете ги денешните огласи 06.09.2013

Loading...

Погледнете ги денешните огласи.1. Комерцијалист за реонот на Прилеп и Битола
КОЛИД С Теам, Водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на реномираните брендови BARILLA, LIPTON, POLIMARK, SUNDAY, DUEL, SPIN, DAHLIA, HERA, BECOLLINO, YUHOR, DELICATA, PRESTIGE, MISKO, DANUBIUS, VERDE, FUN&FIT, JUMBO, има потреба од млада, енергична, амбициозна, комуникативна личност за позиција КОМЕРЦИЈАЛИСТ за реонот на Прилеп и Битола.
Повеќе информации на линкот https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist-za-reonot-na-prilep-i-bitola/7859
2.  Електро техничар / Електроничар
 
СПЕЦИЈАЛ – пекарско-слаткарска фирма со 20 годишна традиција и искуство во овој сегмент, објавува ОГЛАС за работа на позиција ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР / ЕЛЕКТРОНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ПЕКАРСКО – СЛАТКАРСКА ОПРЕМА
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektro-tehnichar—elektronichar/7838
3.  Тренинг специјалист
Џонсон Мети, во соработка со Вработување.Ком објавува оглас за ТРЕНИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/trening-specijalist/7842
4. Трговски работници – Продавачи и Фармацевти
ТИНЕКС-МТ има потреба од млади, енергични кадри со одлични способности за продажба, комуникација и аналитика за засновање на работен однос во КОСМО ТИНЕКС ДРОГЕРИИТЕ за работните места:
 
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/trgovski-rabotnici—farmacevti/78361. Комерцијалист за реонот на Прилеп и Битола
КОЛИД С Теам, Водечка компанија од

loading...
Loading...