Погледнете ги денешните огласи за вработување 11.09.2013

Loading...

Ако барате работа, погледнете ги денешните огласи.Java Developer
6pm  е една од најголемите водечки ИТ компании во Малта. Со седиште во Малта, Обединетото кралство и Македонија, компанијата нуди ИТ решенија на British Airways, Cap Gemini, UK Local Government, The UK National Health Service, British Telecom, Fujitsu и Vodafone како и на многу други компании.
Ние бараме Java Developer кој ќе работи со нашите клиенти во Малта.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/java-developer/7889
2. Проектен Инженер за системи за греење, вентилација и ладење – HVAC
Трговското  друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје,  од  областа  на  трговија  со  електрични  апарати за домаќинство, распишува оглас за вработување на Проектен Инженер за системи за греење, вентилација и ладење – HVAC (Heating, Ventilation & Air Conditioning)  за  работно  место  во  град Скопје. 
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/proekten-inzhener-za-sistemi-za-greenje–ventilacija-iladenje—hvac/7901
3. Кореспондент по Германски јазик
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ,  за  потребите  на  свој  клиент, Компанија која што се занимава со увоз и дистрибуција на рачен алат и машини за индустрија од познати Германски брендови, објавува оглас за вработување на Кореспондент по Германски јазик.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/korespondent-po-germanski-jazik/7911
 Java Developer
6pm  е една од најголемите водечки ИТ компании во Малта. Со седиште во Малта, Обединетото кралство и Македонија, компан

loading...
Loading...