Погледнете ја новата колекција на Викторија Сикрет

Loading...

Модната куќа Викторија Сикрет оваа година за празникот на вљубените “Св. Валентин” препорачува интересни модели на долна облека.

Наместо стандардната црвено-црна комбинација, предлогот за оваа година се розови и светло црвени нијанси.
Модната куќа Викторија Сикрет оваа година за празникот на вљубените “Св. Валентин” препорачува интересни модели на долна облека.

loading...