Полицаец запира мал минибус со затемнети стакла поради брзо возење, и на шоферот му вели…

Loading...

Полицаец запира мал минибус со затемнети стакла поради брзо  возење, и  на шоферот му  вели…Полицаец запира мал минибус со затемнети стакла поради брзо  возење, и  на шоферот му  вели:
-Господине, вие нели  знаете дека е дозволено само 50?
Шоферот полека се врти назад  и  вика: Еееј… слушате ли, дозволено било 50, тројца од вас ќе мора да слегнатПолицаец запира мал минибус со затемнети стакла поради брзо  возење, и  на шоферот му  вели:
-Господине, вие нели  знае

loading...