Помошници во маркет

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. 
За вработување кај наш клиент голем супер маркет во Скопје потребни се Помошници во маркет
Повеќе на следниот ЛИНК.За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динами

loading...
Loading...