Пред 2 години имал 317 килограми. Погледнете како тој изгледа денес!

Многу луѓе често се откажуваат кога треба да изгубат само 5 кг. тежина. Затоа тоа што овој човек го направил е повеќе од фасцинантно.Ronnie Brower имаl неверојатни 317 килограми, и според лекарите бил на работ на смртта. Но, со помош на моќта на музиката тој си ја вратил волјата за живот и решил да промени сè.
Најмногу на него влијаеле песните од популарната пејачка Taylor Swift. Тие му дале највеќе сила за да ја постигне својата цел.
Неговата највисока амбиција била да ја запознае Taylor Swift и да отиде на нејзин концерт, што било незамисливо со неговата тежина.
Неговиот начин на живот го бележел и го направил ова видео кое може многу да послужи како инспирација, за други луѓе. 
Погледнете го видеото и како изгледа тој денес:

Ronnie Brower имаl неверојатни 317 килограми, и според лекарите бил на работ на смртта. Но, со помош на моќта на музиката тој си ја вратил волјата

Пронајдете не на следниве мрежи: