ПРЕДИЗВИК: ТОЈ ЈАДЕ ЦЕЛА НУТЕЛА, НО ДАЛИ ЌЕ ИЗДРЖИ ДО КРАЈ?

Играта секогаш не излегува интересна за секого. Да се земе предизвикот во раце и да се надмине поставениот рекорд е особено голема работа. Но, кога станува збор за предизвикот „Нутела“?Колку вие би се нафатиле на овој предизвик и дали го оправдувате? Сакате да видите дали тој ќе издржи до крај? Погледнете сами!Колку вие би се нафатиле на овој предизвик и дали го оправдувате? Сакате да видите дали тој ќе издржи до крај? Погледнете сами!

Пронајдете не на следниве мрежи: