Прегазиле мечка со џип но таа успеала да им се одмазди!

Мечка која останала заглавена под џипот откако непозната личност ја удрила, успеал да се ослбоди, а потоа и да се одмазди.На видеото се гледа мечка која скоро две минути се обидува да се извлече од под џипот. Во неколку наврати дури и успеала да го крене возилото, но без успех.
Дури после толку мака животното успеало да се извлече, а потоа и да му се одмазди на сопственикот на џипот.
Целата случка која се случила некаде на далечниот исток во Русија, ја снимиле три личности кои се нашле во друг автомобил.На видеото се гледа мечка која скоро две минути се обидува да се извлече од под џипот. Во неколку наврати дури и успеала да го крене возилото, но б

Пронајдете не на следниве мрежи: