Раководител на проекти и тим за програмирање на софтвер

Loading...

Фирмата Swissclick AG е Швајцарска фирма за софтверски услуги и креирање на дигитални медиуми која нуди богато портфолио на разни производи и услуги во следните области: програмирање на апликации, перформанс маркетинг, он-лајн медиа, видео и мобилни апликации. Ние бараме високообразована, стручна личност која заедно со нашите соработници во Швајцарија би земала учество во формирање на нашето претпријатие во Македонија. Нашите коминтенти се воглавно од ШвајцаријаФирмата Swissclick AG е Швајцарска фирма за софтверски услуги и креирање на дигитални медиу

loading...