Раководител на сектор Комерција

Loading...

Сковин АД Скопје, продолжувач на вековните традиции на производство на вино, oбјавува оглас зa вработување на едно лице, на определено работно време, за позиција Раководител на сектор Комерција
Повеќе на следниот ЛИНК.Сковин АД Скопје, продолжувач на вековните традиции на производство на вино, oбјавува оглас зa вработување на едн

loading...