Разговараат вереница, љубовница и домаќинка за секс…

Loading...

Разговараат вереница, љубовница и домаќинка за секс….Разговараат вереница, љубовница и домаќинка за секс, и се договараат да облечат црна кожна секси облека за секоја да го изненади својот партнер. По некое време се среќаваат за да пренесат импресии:
Вереницата: „Лелеее, кога ме виде, веднаш рече ТЕ ЗЕМАМ ЗА ЖЕНА и се нафрли врз мене!“
Љубовницата: „Отидов во канцеларија, го соблеков капутот и кога ме виде, престана да работи и се нафрли врз мене.“
Домаќинката: „Се облеков во секси црна облека, стојам пред вратата, маж ми ја отвори вратата, ме гледа, и ми вика – БЕТМЕН, ШТО ИМА ЗА ВЕЧЕРА?“Разговараат вереница, љубовница и домаќинка за секс, и се договараат да облечат црна кожна секси облека за секоја да го изненади својот партн

loading...
Loading...