Русокоса во скок

Loading...

Дали шегите на сметка на русокосите се вистина? Во овој случај да, но сепак не сите русокоси се исти. Погледнете како оваа девојка скокна, па се надеваме дека друг пат нема да експриментира и ќе се занимава со нешто што повеќе и одговара. Барем овој обид  заврши само со смеа без поголеми повреди, повеќе среќа следниот пат.  Погледнете за што станува збор.
 Дали шегите на сметка на русокосите се вистина? Во овој случај да, но сепак не сите русокоси се исти. Погледнете како

loading...