Само што заспал мажот дома, тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома…

Само што заспал мажот дома, тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома…Само што заспал мажот дома,тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома. Излегол полека,со јакна во рака, да не му е ладно надвор и во тој момент станува мажот, го гледа и така сонлив го прашува:-Кој си ти бе?-Молец!-Па што си ми ја земал јакната?-Дома ќе си ја јадам!Само што заспал мажот дома,тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома. Излегол полека,со јакна во рака, да не му е ладно на

Пронајдете не на следниве мрежи: