Сандра Медуза јако се избламира на квиз!

Требало да ја прашаат кое е полното име на Јосип Броз Тито…Сандра Медуза, на еден квиз на кој ѝ поставиле прашања од општа култура, одговорила неточно скоро на сите…
Погледнете го видеото и уверете се сами…Сандра Медуза, на еден квиз на кој ѝ поставиле прашања од општа култура, одговорила неточно скоро на сите…
Погледнете го видеото и уверет

Пронајдете не на следниве мрежи: