Седум најчести грешки на младите вработени

Loading...

Со вработувањето доаѓаат сигурноста и мирот, но сепак учењето не престанува. Всушност, допрва почнува. За да не бидете меѓу оние кои прават почетнички грешки од првиот работен ден, ви ги претставуваме седумте најчести грешки кои младите луѓе ги прават кога ќе се вработат. 1. Страв Без разлика дали се работи за барање покачување, изразување на сопственото мислење или предлагање нови идеи, младите често се плашат поради недостатокот на искуство. 
Прочтајте повеќе на следниот линк.Со вработувањето доаѓаат сигурноста и мирот, но сепак учењето не престанува. Всушност, допрва почнува. За да не бидете меѓу оние кои прават почетни

loading...