Секс на мост: Возачите ги бодреа – видео

Loading...

Запалениот пар од Русија ги шокираше возачите на мостот, каде го паркираа автомобилот и тргнаа во „акција“.Девојката се држела со рацете за хаубата на автомобилот за време на сексот со ќелавиот маж, кој е облечен во тренерка. Русокосата била целосно гола, но на нозете имала патики.
Нив ги снимиле други возачи, кои почнале да ги бодрат. „Браво, брате!“, се слуша на снимката во еден момент.
За време на сексот на овој пар од Русија, автомобилот цело време бил вклучен, како и фаровите што ги осветлувале.
Еден од очевидците вели дека бил шокиран од глетката што ја видел на патот.
„Поминувавме преку мостот и едноставно не можевме да си поверуваме на она што го гледаме. Затоа, со автомобилот повторно се вративме на истото место и навистина имаа секс, само во различна поза, вели шокираниот патник.
Видеото можете да го погледнете на следната страница:

 
Девојката се држела со рацете за хаубата на автомобилот за време на сексот со ќелавиот маж, кој е облечен во тренерка. Русокосата била целосно гола

loading...