Секси танц кој ќе ве остави без зборови

Таа е родена во Италија а уште на шест години ја открила својата страст кон уметничка гимнастика во што и се натпреварувала до нејзините 18 години. Нејзината голема љубов кон гимнастиката ја насочила да студира на Универзитет за спорт.Станува збор за Ада Осола која учела џез и модрен танц, но сепак се одлучила да се занимава со акробатски танц.  Единствената комбинација на голема водена чинија и танц околу шипка направиле Ада да изгледа уште посексапилно од вообичаено.
Уживајте во нејзиниот танц.Станува збор за Ада Осола која учела џез и модрен танц, но сепак се одлучила да се занимава со акробатски танц.  Единствената комбинација на г

Пронајдете не на следниве мрежи: