Сите му се смееа за говорот и гардеробата, а 20 секунди подоцна тој ги „тресна“ од земја

Loading...

Шон Мајли Мур ја воодушеви публиката со неверојатниот настап на Британскиот „Х Фактор“Дека облеката не го прави човекот, се уверија членовите на жирито на британскиот „Х Фактор“ а посебно гледачите, кои го дочеаа Мур со потсмев кој на сцена се појави облечен како женско.
Но, момчето од Австралија брзо им покажало колку грешат, и кога ја запеа песната „The Show Must Go On“ од групата  Queen сите останаа без текст, а Шон со голема насмевка почна да ги остварува своите соништа.
Погледнете го фантастичниот настап Шон Мајли Мур.

 
Дека облеката не го прави човекот, се уверија членовите на жирито на британскиот „Х Фактор“ а посебно гледачите, кои го дочеаа Мур со п

loading...
Loading...