Со кола од 1966 година поминал милион километри

Неверојатно…Ирв Гордон пропатувал милион километри, а има одометар тоа и да го докаже.Ирв Гордон пропатувал милион километри, а има одометар тоа и да го докаже.

Пронајдете не на следниве мрежи: