СРАМОТА: Нокаутирале и ограбиле старица во црква!

Страшен видео запис на кој се гледа како двајца напаѓачи крадат торба, а потоа удираат и старица во глава среде црква, се појави на интернет и ги згрози луѓето.Вандализмот ги премина сите граници.
И кога луѓето ќе помислат дека црквата е најсигурно место од вакви насилнички престапи, ова видео ја покажува суровата вистина!
Двајца напаѓачи со качулки на главите, нападнале жена зад грб и ѝ ја украле ташната.
Како тоа да не им било доволно, тие уште и ја нокаутирале!
Погледнете го видеото:Вандализмот ги премина сите граници.
И кога луѓето ќе помислат дека црквата е најсигурно место од вакви насилнички престапи, ова видео ја п

Пронајдете не на следниве мрежи: