Стави шпагети во модли за мафини, еве што излезе

Сакате да ги изненадите гостите и домашните со нешто уникатно, еве ви идеја. Потребни ви се шпагети, мелено месо, малку маслинов зејтин, пармезан и пасиран домат.  Традиционалните шпагети со мелено месо лесно можете да ги претворите во интересен и необичен деликатес кој гостите ќе може да го јадат по пат, од нога.
Деталите се во приложеното видео:
  
Традиционалните шпагети со мелено месо лесно можете да ги претворите во интересен и необичен деликатес кој гостите ќе може да го јадат по пат, од н

Пронајдете не на следниве мрежи: