Супервизор за операции на храна и пијалоци

Loading...

Нашата фирма врши услуга за храна и пијалоци и оперира со аеродромите во Истанбул -Ататурк, Анкара – Есенбога, Измир – Аднан Мендерес, Аланја – Гази Паша, Грузија – Тифлис, Тунис – Енфидха, Латвија- Рига, Медина- Саудиска -Арабија и во Македонија- Скопје. 
Се бара персонал за извршување работни активности во Аеродромот Александар Велики Скопје. 
Повеќе на следниот ЛИНКНашата фирма врши услуга за храна и пијалоци и оперира со аеродромите во Истанбул -Ататурк, Анкара – Есенбога, Измир –

loading...