Супервизор

Loading...

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи и потребите на работодавачот  СЕКЈУРИКОМ МУЛТИСЕРВИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на Дипломиран електро инжeнер за работно место СУПЕРВИЗОР
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/supervizor/4350Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи и потребите на работодавачот  СЕКЈУРИКОМ МУЛТИСЕРВИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО Скопје објавува

loading...
Loading...