Свадбата откажана откако невестата го направи ова…

Еден ден пред свадбата Ема Алисија Паз Ајала од Мексико завршила бакнувајќи се со странец на нејзината моминска забава .Идната невеста ја прославувала својата последна ноќ „на слобода“ во одморалиштето „Плаја дел Кармен“.
Но видеото како таа бакнува непознато момче завршило на Фејсбук, па тоа го виделе и нејзиниот иден маж и неговото семејство. 
Потоа свадбата ја откажале.
 
Идната невеста ја прославувала својата последна ноќ „на слобода“ во одморалиштето „Плаја дел Кармен“.
Но видеото ка

Пронајдете не на следниве мрежи: