Ознака: босилек

Живот

Овие растенија нѐ штитат од мрачна енергија и лоши ситуации

Според народните верувања, постојат растенија кои со векови се сметале дека се голема заштита од негативната енергија. Лук Лукот се смета за природен антибиотик кој има огромна моќ, а во […]