Ознака: врска

Љубов и секс

Пет начини на кои интернетот ги промени нашите љубовни врски

Порано беше многу едноставно. Ќе запознаеш дечко, ќе размените броеви и ќе одите на кафе – готово. Денес интернетот ги комплицира работите. Иако сме зависни од него и го сакаме, […]