Ознака: Германија

Вести

Германија: Одложени летови заради штрајк на вработените во безбедносните служби

Штрајкот на вработените во безбедносните служби на германските аеродроми ги прекина или поремети патувањата на неколку илјади патници на двата најфреквентни аеродрома, соопштија во четврток вработените на аеродромите и членовите […]

Занимливости

(Видео) Девојка внесе пони во метро во Германија!

Најновата ѕвезда на интернет е понито кое непозната девојка го внесла во метрото во германскиот град Берлин.  Младата девојка го држала коњот на кратко јаже, додека тој трпеливо стоел покрај […]