Ознака: Дарко Јаневски

Вести

Јаневски: Изборот на Џафери е параван, односно провокација кон народните маси

Изборот на Талат Џафери за претседател на Собранието беше провокација кон народните маси, за да се создадат немири. Се работи за иисценирана операција за промена на улогите, смета Дарко Јаневски, […]

Колумни

Казна

Иако резултатите во овие вечерни моменти од изборниот ден с` уште не се целосни, трендот на тесна разлика меѓу двете главни македонски партии, во полза на ВМРО-ДПМНЕ, веројатно ќе остане […]

Колумни

200.000 мртви

Додека Kатица Јанева дежура во УБK, ѝ стигна поддршка од Џес Бејли и Чарлс Гарет. Никој не смеел да им стои на патот на Јанева и на СЈО. И луѓето […]

Колумни

Кај си бе, хомосексуалец?

Нема промена во ставот на Агенцијата за медиуми на Зоран Трајчевски за забрана на употреба на зборот педер, што веќе создава проблеми на улица.Среќаваш стар пријател и сега веќе не […]

Колумни

Дваесетте илјади комити на Заев и Димитриев

Има една интересна ситуација со бришењето на наводно спорните 40-ина илјади гласачи од Избирачкиот список.Има една интересна ситуација со бришењето на наводно спорните 40-ина илјади гласачи од Избирачкиот список. Сето […]