Ознака: дете

Занимливости

Необични миленичиња: Погледнете со колкава змија спие ова дете

Приказната за необичното пријателство помеѓу детето и големиот питон доаѓа од Кина. Многу луѓе би побегнале кога би ја виделе змијата, но тоа не е така и со детето A […]

Занимливости

Мајка орално го задоволувала наставникот на нејзиното дете за повисока оцена

Дури откако го задоволила орално човекот кој таа мислела дека е наставник на нејзиното дете, тој и соопштил дека всушност и не предава на тоа оделение. Случајот не беше пријавен […]