Ознака: диета

Занимливости

Најдобра мотивација: Ја оставил дечкото, па ослабела 45 килограми

Иако требала да застане пред  олтарот 31 годишната Памела Доул, вереникот ја оставил во последен момент, а таа тогаш донесла одлука дека ќе ги преземе работите во свои раце и […]